Άμεση Αποστολή

Στο χώρο σου

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00-13:00 και 16:30-18:00

Αριστειδου 16 Γλυφάδα

Ν. Αττικής, 16674

Άμεση Αποστολή

Στο χώρο σου

Τηλέφωνο

Ωράριο

09:00-13:00 και 16:30-18:00

Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών υπόκειται στους όρους του παρόντος και από τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / πελατών , παραμένουν στη βάση δεδομένων της RENPARTS.GR και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο από την RENPARTS.GR για την εκτέλεση και απόδειξη της παραγγελίας τους και δεν μεταβιβάζονται και γνωστοποιούνται  σε τρίτους. Ο πελάτης μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά του δεδομένα (τροποποίηση, αλλαγή, διαγραφή, κλπ) αφού συνδεθεί στο www.renparts.gr και μεταβεί στο προφίλ του ή να αποστείλει e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η συναλλαγή διασφαλίζεται από το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας και χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο λόγο.

Ο πελάτης / χρήστης , κατά την υποβολή της παραγγελίας του και δηλώνοντας τα στοιχεία του, δίνει ταυτόχρονα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την RENPARTS.GR

Γρήγορη Επικοινωνία

Τελευταία Νέα

Πληροφορίες

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Image
Image
Image

Copyright ©2024. Αρ. ΓΕΜΗ: 063571703000 | Κατασκευή - Φιλοξενία: E-base.gr

fab fa-cc-mastercard
fab fa-cc-visa
fab fa-cc-paypal
fab fa-cc-discover
fab fa-cc-amex